Politică

USR acuză, dar ei sunt primii care încalcă regulile: Iulian Bulai surprins fără mască în Parlament

Parlamentarii USR PLUS acuză opoziția și denigrează AUR cu tot felul de invenții în timp ce ei sunt primii care încalcă restricțiile impuse de Guvernul pe care îl conduc împreună cu Cîțu.

„Dacă vă lăsați păcăliți de mass-media aflată în slujba mafiei, o să credeți că AUR este cel mai rău, cel mai dușmănos cu medicii, cu forțele de ordine, cu toți și toate… Dacă însă urmăriți ce vă arată AUR, veți vedea că lucrurile sunt diferite, iar cei care întind degetul spre noi acuzându-ne de diverse vini închipuite sunt în realitate departe de perfecțiunea pe care o clamează și încalcă toate regulile pe care le cer românilor să le respecte. În imagine, deputatul USR Iulian Bulai vorbește la telefon în plenul Parlamentului, fără a purta mască. Stați liniștiți, nimeni nu îl va amenda. Amenzile sunt doar pentru cei care protestează, mai ales dacă sunt membri AUR!”, a scris deputatul AUR, George Badiu, pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button