PoliticăȘtirile 60m.RO

FAKE NEWS. ÎN IMAGINI SE AFLĂ UN LIDER PSD VASLUI. PRESA CUMPĂRATĂ LATRĂ

FAKE NEWS. ÎN IMAGINI SE AFLĂ UN LIDER PSD VASLUI. PRESA CUMPĂRATĂ LATRĂ

În aceste imagini se poate vedea un lider al PSD Vaslui ce se pretinde a fi un membru AUR.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și FAKE NEWS-ul a fost preluat cu rapiditate de către presa cumpărată cu cele 50 de milioane de euro.

Știrea s-a rostogolit fără ca cineva să mai întrebe partidul AUR dacă informația este una reală sau nu, iar răspunsul este unul singur: este o altă știre falsă făcută la comandă politică.

Partidele politice parlamentare alocă sume importante de bani din subvenția publică astfel încât să se finanțeze presa din România.

Vârf de lance în rostogolirea acestei mizerii este Adevărul.RO și Realitatea TV, două instituții media ce au primit o parte din banii acordați de către parlamentul României de la acel moment, adică de către PSD, PNL și USR. Se pare că acei bani nu prea i-au ajutat din moment ce PNL a luat un mediocru 25% iar USR doar 15%, în timp ce partidul AUR s-a ridicat de unul singur cu peste 10%.

Cei din imagine nu este un lider AUR, nu este un președinte de organizație al AUR, este un apropiat al PSD Vaslui, unul dintre acei apropiați care duc oamenii la vot într-un număr mare și numai pe bani.

Tags:

Back to top button