PoliticăȘtirile 60m.RO

Dan Tănasă: Un fost primar UDMR, care sfidează statul român, este noul prefect de Covasna

UDMR-istul Raduly Istvan, fostul primar al comunei Ozun (jud. Covasna) a ajuns prefect, reprezentând astfel Guvernul PNLS-USR PLUS-UDMR în zonă. Istvan este unul dintre edilii care au încălcat legea și au arborat steagul secuiesc pe clădirea primăriei, motiv pentru care a fost acționat în instanță și obligat să respecte prevederile legale ale statului român, scrie deputatul AUR Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook.

Cunoscutul activitist Dan Tănasă a publicat o imagine mai veche în care Raduly Istvan apare flancat de steagul secuiesc și drapelul Ungariei, fără drapelul României – „El reprezintă Guvernul PNL-USR-UDMR în Covasna”, scrie deputatul, precizând că a câștigat „definitiv un proces cu acest individ prin care l-am obligat să respecte limba oficală de stat”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „jurnalul.ro WEBCAM Primar din Covasna obligat de instanță să dea jos drapelul secuiesc de pe sediul primăriei 2 Alege Xiaomi Redmi Note Pro cu cameră principală 64MP și surprinde omentele preferate 29 Noi 2012 DESCHIDEȚI Tribunalul Covasna a admis, ieri, acțiunea Prefecturii Covasna prin care aceasta a solicitat obligarea Primarului comunei Ozun să îndepărteze de pe sediul Primăriei Ozun drapelul aşa-zisului ținut secuiesc, informează Dan Tănasă, pe blogul său.”

Back to top button