PoliticăȘtirile 60m.RO

Claudiu Târziu desființează declarația lui Vlad Voiculescu în care asociază Sfintele Paști cu evenimente sângeroase: O odioasă manipulare!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, cataloghează declarația lui Vlad Voiculescu, potrivit căreia perioada dintre Paștele Catolic și cel Ortodox va fi proba unei generații, așa cum a fost pentru generațiile de dinainte cel de-al Doilea Război Mondial sau revoluția din 1989, drept o manipulare odioasă.

Senatorul Claudiu Târziu susține că folosirea „jertfei Mielului” sau „jertfei ostașilor” din cea de-a doua conflagrație mondială și „jertfa tinerilor de la Revoluție” pentru justificarea abuzului în campania anti-covid este inacceptabilă și este dovada unei „odioase manipulări”.

„Declarația cea mai importantă făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în conferința de presă de ieri: Sistemul medical nu poate duce pe umerii săi singur toată povara pandemiei. Limitele sistemului nu țin atît de investiții, ci de lipsa resursei umane. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dvs: evitați aglomerările, purtați masca, avem nevoie să stați în case, avem nevoie ca oamenii să se vaccineze.Prin respectarea măsurilor de protecție cîștigăm timp pentru vaccinare. (…)Perioada de la Paștele Catolic pînă la Paștele Ortodox – această perioadă va fi proba unei generații, la fel cum bunicii noștri și-au dat proba în al Doilea Război Mondial, la fel cum a fost pentru generația de la Revoluție.

Halucinant! Omul dă dovadă de o perfidie incredibilă, legîndu-și apelul de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, căreia îi asociază două dintre cele mai grele și sîngeroase momente ale istoriei noastre recente. Ni se induce că jertfa lui Hristos, pentru mîntuirea noastră, alături de jertfa poporului român pentru salvarea țării și pentru libertatea lui se continuă într-o linie a sacrificiului pentru neam și Dumnezeu în răbdarea restricțiilor dictate de guvern pe timp de pandemie.

Uluitor! O înaltă școală a manipulării. O odioasă manipulare, dar care ar putea ține la mulți. Cu alte cuvinte, sîntem în război (cu Covidul, se înțelege), iar pe timp de război e normal să fie totul militarizat (inclusiv campania de vaccinare), suferința este asumată, restricțiile de orice fel – firești, iar abuzul de putere permis – atîta vreme cît este pentru cîștigarea războiului. În război avem eroi (de linia întîi), comandanți (ai operațiunilor), iar trădătorii sînt vînați. Prin urmare, rușine celor care nu înțeleg și nu se înrolează, ba mai și protestează! Este pentru Dumnezeu, neam și țară, bă, ce nu pricepeți?!Cam atît de proști ne consideră pluseriștii. Și cam așa vor să-și justifice bătaia de joc pe care o dovedesc zi de zi față de noi. În ce scop? Vom afla în curînd. Doar știți că în fiecare război sînt și profitori de război. Doamne, păzește-ne!

Back to top button