Politică

Alfred Bulai: AUR, de cinci ori mai puternic. Are șanse să ia de la toată lumea, mai ales de la PNL

Formaţiunea AUR este un principal câștigător al protestelor și al politicii proaste, a spus sociologul Alfred Bulai, estimând că partidul are şanse să ia procente de la toţi, în special de la liberali.

Alfred Bulai: AUR-ul are șanse să ia de la toată lumea și mai ales de la PNL! 

„AUR nu stimulează prea mult. (…) AUR-ul are șanse să ia de la toată lumea și mai ales de la PNL! Atenție, PNL-iștii din Ardeal sunt cu orientare naționalistă. Sunt aproape de un spirit național. 

AUR-ul este un principal câștigător al protestelor și al politicii proaste, pentru că am văzut că toate protestele au fost puse în cârca AUR, deci l-au făcut de cinci ori mai puternic”, a spus sociologul Alfred Bulai.

Bulai: Protestele au fost puse în cârca AUR, deci l-au făcut de cinci ori mai puternic

„Dacă ești etichetat social ca extremist este o marjă a ta peste care nu poți să treci. E un handicap pentru ei, dar e din cauza lor, pentru că ei chiar au în interior personaje care frizează o anumită conduită firească în societate. E de la ei, a fost ușor să li se pună eticheta asta”, a completat Bulai.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button