Politică

Prefectul Capitalei cere dovezi că magazinele s-au aglomerat! Cozi imense la benzinării și supermaket-uri

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat duminică la Digi24 că vor fi cerute date de la supermarket-uri cu privire la comportamentul clienților după ce magazinele au început să se închidă la ora 18:00 și pe rețelele de socializare au circulat numeroase imagini cu aglomerația provocată de restricții.

Întrebat dacă analizează extinderea programului magazinelor dincolo de ora 18.00, prefectul Capitalei a spus că nu poate lua o decizie bazată pe poze.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților și dacă au existat schimbări de comportament între momentul în care magazinele se închid la ora 18.00 și la 20.00. În funcție de aceste analize vom putea discuta apoi despre modificarea măsurilor”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

”Săptămâna viitoare vom solicita aceste date de la comercianți”, a adăugat el.

„Pot spune că am avut anumite semnale că în anumite locuri s-au produs aglomerări. Acum nu știu dacă sunt diferite de cele uzuale, avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera, există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a mai spus prefectul Capitalei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button