Social

La comandă politică Jandarmeria Ialomița a amendat membrii AUR cu 2.500 lei fiecare

Jandarmeria Română se dovedește a fi din nou organul opresiv al statului ce preferă să calce cu bocancii drepturile și libertățile cetățenilor români. Constituția României are la articolul 30 alineatele 1 și 2 care spun următoarele lucruri:

ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Sub umbra unei legislații abuzive și lacunare ce încalcă drepturile omului instalate prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență, Jandarmeria Română acționează la ordin politic și îngrădește orice formă de liberă exprimare a cetățenilor României. Ne aflăm la un pas de instaurare a unei dictaturi totalitare în România, iar cine nu are aceleași opinii cu conducerea statului devine automat un dușman al poporului.

Jandarmeria arată într-un comunicat public că ”Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița, Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și Inspectoratului de Poliție Judeţean Ialomița au fost mobilizate în vederea asigurării condiţiilor de siguranţă pentru exercitarea dreptului constituţional la libera exprimare” însă ei au amendat la normă toți membrii organizației politice AUR Ialomița cu 2500 de lei fiecare.

Manifestanții au fost pașnici și nu au existat incidente, însă dacă ordinul politic este ordin, Jandarmeria execută.

Nu putem uita de acțiunile Jandarmeriei Române de la evenimentele din 10 august 2018 și faptul că au fost exonerați total de justiția oarbă din România. Jandarmeria rămâne un organ represiv al securității statului și la 31 de ani de la căderea comunismului.

Români, nu vă lăsați intimidați pentru că toate regimurile opresive cad și ajung la groapa de gunoi a istoriei.

Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

Back to top button