PoliticăȘtirile 60m.RO

Arafat, înlocuit de Valeriu Gheorghiță la conducerea DSU?

Se pregătește înlocuirea lui Raed Arafat cu Valeriu Gheorghiță la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență? Un fost secretar executiv al PNL a făcut o declarație în acest sens, care lasă loc de intrepretări.

Liberalul Radu Carp a sugerat că este important să i se atragă atenția lui Valeriu Gheorghiță să folosească date oficiale pentru a evita confuzia care se face între imunizarea parțiala cu o doza și totală cu două doze, mai ales că acesta ar putea să îl înlocuiască pe Raed Arafat la conducerea DSU.

De fapt, dacă realizez o panoramă a declarațiilor oficiale din ultima vreme, observ doar numere brute, rar procente din populația totală, iar când se dau procente se face deseori confuzia între imunizarea parțiala cu o doza și totală cu două doze.

De ce este important să i se atragă atenția domnului Gheorghita să folosească datele oficiale, cele ale ECDC? Foarte posibil ca domnia să îi ia locul lui Raed Arafat la conducerea DSU și ar fi îngrijorător dacă din această poziție s-ar transmite date care nu corespund adevărului”, scrie Radu Carp pe Facebook.

Back to top button