JUSTIȚIE

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, reținută într-un dosar privind sprijinirea activităților infracționale ale unor traficanți de droguri

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost reținută. Alături de ea a fost reținut și un traficant, precizează surse G4Media. A fost emis aviz atât pentru reținere, cât și pentru arestare.

Parchetul General a cerut aviz pentru reținerea și arestarea judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, într-un dosar privind sprijinirea activităților infracționale ale unor traficanți de droguri

Procurorii de la Parchetul general efectuează, miercuri, percheziții la o judecătoare de la Tribunalul Suceava într-un dosar privind sprijinirea activităților infracționale ale unor traficanți de droguri, potrivit surselor G4Media.ro.

Este vorba despre judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, iar perchezițiile au loc atât la domiciulul acesteia, cât și la biroul ei, potrivit acelorași surse.

De asemenea, se fac percheziții și în alte locații.

La audierile care se derulează în clădirea Parchetelor din Suceava au fost chemați mai mulți martori, dar și persoane suspecte în acest dosar, scrie Monitorul de Suceava.

Cercetările vizează divulgarea de informații nepublice și favorizarea făptuitorului în raport de sprijinirea activităților infracționale ale unor traficanți de droguri din județ.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button