Economie

TRĂDARE: Năsui nu vrea să salveze COS Târgoviște din mâinile mafiei ruse

România a fost vândută bucată cu bucată de infractorii care au condus țara timp de 31 de ani, cu PSD și PNL la butoane în diferitele lor forme. Toate fabricile și combinatele țării au ajuns la fier vechi din cauza acestor mafioți care au fost interesați doar de propria înavuțire. Un caz aparte îl reprezintă și combinatul de oțeluri speciale COS Târgoviște S.A, subiect asupra căruia ne vom abate astăzi cu grijă și interes, cum spune schiorul șef al țării, Klaus Werner Iohannis.

1200 de angajați ai COS Târgoviște urmează să își piardă locurile de muncă, între care 900 au primit deja preavize de concediere. Singura soluție viabilă pentru combinatul de oțeluri speciale este preluarea de către statul român în contul datoriilor la ANAF pe care le-au lăsat rușii.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, are obligația de a lua urgent măsuri pentru preluarea combinatului și păstrarea locurilor de muncă. Acest combinat reprezintă inima orașului Târgoviște și o unitate ce ține de siguranța națională a României.

Forumistul de la Transporturi, Cătălin Drulă, a decis să rezilieze contractul de execuție a lucrărilor pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte deși avea finanţarea asigurată și licitaţia a avut loc. Guvernul faliment condus de Florin Cîțu nu este interesat de salvarea industriei românești care a încăput pe mâinile mafiei ruse, interesul lor este să vândă și să distrugă tot ce a mai rămas în această țară.

Acest lucru ne arată dezinteresul total al guvernării PNL, USR-PLUS și UDMR pentru salvarea locurilor de muncă și relansarea industriei locale de care România are atâta nevoie.

Cu 50 de milioane de euro ne luăm combinatul înapoi din mâinile mafiei ruse, care l-a jefuit și abandonat

Activele de bază ale COS Targoviste au fost evaluate la 302 milioane RON, conform documentelor companiei. COS Targoviste se numără printre activele deținute anterior, dar abandonate de grupul rus Mechel. Cel mai mare creditor este vehiculul legal Alphard Financial Corp., înregistrat la o cutie poștală din Insulele Virgine Britanice. Administratorul special al uzinei este rusul Oleg Shvedakov.

Conducerea companiei a sugerat un plan de afaceri pentru noul proprietar, Ministerul Economiei, care să prevadă funcționarea la capacitate maximă. Conducerea a sugerat, de asemenea, autorităților câteva măsuri pentru prevenirea importurilor de produse din oțel ieftine, posibil sub standardele de piață.

Claudiu Năsui

link in bio

COS Târgoviște pus pe butuci de Rusia. Năsui, combinatul din Târgoviște ține de siguranța națională a României

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button