PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion îl acuză pe ministrul Agriculturii: Vrea să distrugă micul producător

Acuzații grave la adresa actualului ministru al Agriculturii, Adrian Oroș. George Simion afirmă că ministrul nu are decât un singur obiectiv, și anume să distrugă agricultura și micul producător, o dovadă în acest sens fiind deja celebra OUG care prevedea că într-o gospodărie nu se pot crește mai mult de cinci porci.

Liderul AUR a mai spus că „pesta porcină n-a fost împiedicată în niciun fel” şi a anunţat că va ieşi în stradă alături de cei care protestează împotriva restricţiilor.

Pentru domnul ministru al Agriculturii, ce să zic? E de porc. Ori că se limitează la 5 sau la 6 numărul de porci, pentru gospodării, pentru micul producători nu e normal. (….) Pesta porcină n-a fost împiedicată în niciun fel. (…) Suntem de partea românilor şi aseară în multe oraşe din ţară români liberi au ieşit în stradă pentru că suportă restricţiile în starea de alertă.

Acolo ne ducem şi noi acum, să protestăm în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în faţa prefecturilor din toată ţara, pentru că nu acceptaţi democraţia, că nu acceptaţi dialogul şi pentru că voi sunteţi adevăraţii extremişti. Ăsta este virusul care a făcut cel mai mult rău în România în ultimii 31 de ani – felul în care aţi condus totalitar, antidemocratic de pe aceste bănci, fotolii moi, România. (…) Românii nu sunt de acord cu aceste restricţii absurde, inutile, care nu vor împiedica creşterea cazurilor de virus„, a mai afirmat Simion.

Back to top button