Știrile 60m.RO

Năsui nu vorbește de miile de euro ce le ia el, dar atacă românii muncitori de la METROU

USR urăște pe români și se iubește pe sine. Asta e clar pentru toată lumea. Claudiu Năsui nu are o problemă cu salariile de mii de euro ale miniștrilor și secretarilor de stat, dar are o problemă cu salariile normale ale românilor muncitori de la Metrou.

Dar la metrou se lucrează, românii iși fac treaba, dar Năsui nu și-o face deloc.

„Mafia sindicală din metroul bucureștean a fost încolțită de colegul de guvernare Cătălin Drulă și a crezut de cuviință să-și verse nervii pe un oraș întreg.

Au acționat cum știu ei mai bine. Profitând de monopolul pe care îl au, au enervat un oraș întreg în speranța ca populația să se revolte și să pună presiune pe ministru să cedeze la interesele lor mafiote.

Știți de ce au făcut grevă și ne-au blocat drumul spre serviciu, nu? Pentru că li s-a închis robinetul de bani. Contractele de închiriere de spații din pasajele de metrou, bani care le intrau lor în buzunare.

Misiunea USR-PLUS este tocmai închiderea acestor robinete de bani ale mafiei care căpușează banii contribuabililor. De 31 de ani sunt aceiași oameni mufați la aceste robinete.

Fix acești dinozauri se luptă împotriva reformelor de orice fel. Fix acești dinozauri trebuie să fie decuplați de la banii publici pentru ca România să se facă bine”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button