SocialȘtirile 60m.RO

Carmen Tănase: În doar trei zile am fost pusă pe picioare de medicul Flavia Groşan

Actrița Carmen Tănase sare în apărarea dr. Flavia Groșan. Potrivit declarației sale din cadrul emisniunii „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, tratamentul medicului a pus-o pe picioare în doar trei zile.

Carmen Tănase spune că nu se va vaccina până când nu va vedea ce reacții adverse are vaccinul anti-Covid19. „Nu intenţionez să mă vaccinez. Este un studiu şi nu vreau să fac parte din el. Abia în 2023, când se va termina şi se va lua o decizie, o să iau o decizie, până atunci nu. Nu fac un vaccin ca să urc pe scenă sau să plec în Grecia. Nu fac un vaccin aiurea. Eu am purtat mască, când am fost răcită, ani de zile, înainte de această pandemie, iar oamenii se uitau ciudat la mine.

Actrița a relatat faptul că a contactat-o pe dr. Flavia Groșan pentru că răcise, în contextul în care suferă și de astm bronșic. În urma tratamentului, Carmen Tănase s-a vindecat în trei zile. „Am avut o interacţiune cu doamna doctor Groşan, pentru că am răcit. Nu ştiu dacă am avut Covid. Am apelat la dânsa pe Facebook. I-am dat mesaj şi mi-a dat numărul de telefon. Mi-a dat nişte medicamente, iar după trei zile nu mai aveam nimic. Nu m-am testat, pentru că nu cred în aceste teste”.

Back to top button