PoliticăȘtirile 60m.RO

[VIDEO] Dan Tănasă, magistral în Parlament: CSM dă aviz negativ şi vine neterminatul ăsta şi spune „Nu ne interesează ce zice CSM”

Intervenție maagistrală a deputatului AUR Dan Tănasă în Parlament, care, alături de colegii săi, a întrerupt conferința de presă a ministrului Justiţiei, Stelian Ion, în semn de protest față de desfiinţarea SIIJ şi amestecul USR în justiţie.

„CSM dă aviz negativ şi vine Stelian Ion şi spune nu ne interesează ce zice CSM’. Nu era vorba să nu ne amestecăm cu ce zic magistraţii, că le ştiu ei pe ale lor?”, a afirmat Dan Tanasă, într-o discuţie cu jurnalista Sorina Matei. Deputatul Dan Tănasă l-a criticat de deputatul USR Ionuț Moșteanu care l-a jignit pe George Simion. „Tu ești zero barat pe lângă George Simion. Miroși a securist de la o poștă.”, i-a transmis lui Moșteanu, Dan Tănasă.

Deputații au votat, miercuri, proiectul de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție cu 171 de voturi „pentru” și 136 „contra”. Doi deputați nu au votat.

Desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a născut dezbateri aprinse în Camera Deputaților, unde parlamentarii UDMR și USR s-au acuzat reciproc de minciună. Cei de la PSD spun că guvernanții „mănâncă dimineața, la prânz și seara” desființarea SIIJ. Proiectul de lege privind desființarea SIIJ merge la Senat, care este camera decizională.

Back to top button