Știrile 60m.RO

Ministrul Apărării, mai incompetent ca Voiculescu: A pus pe Facebook parolele de acces ale structurilor militare

Am avut un adevărat scandal mediatic cu publicarea unor informații cu caracter secret de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, dar a fost ascuns sub preș imediat. Ministrul liberal al Apărării, Nicolae Ciucă, nu s-a lăsat mai prejos: a pus parolele de acces ale structurilor militare pe Facebook. Cu așa miniștri incompetenți nici nu mai are nevoie Putin de hackeri, stau și se uită pe pagina de Facebook a MApN unde primesc parolele de acces la liber.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării au apărut imagini cu Nicolae Ciucă în fața unei planșe pe care erau trecute parole de acces pentru CERT.RO, Serviciul Român de Informații și structuri ale ministerului Apărării.

,,Ziua în care ministrul Apărării ne-a făcut hackeri pe toți. Later edit: am scos linkul la postare pentru că fotografia cu parole a fost ștearsă.”, scrie jurnalista Ana Poenariu de la Rise Project.

Noroc că avem scut antirachetă și ne doare la cașchetă. Să sperăm că domnul ministru Ciucă nu pune parolele de acces de la Deveselu pe Facebook.

Back to top button