PoliticăȘtirile 60m.RO

Parlamentarii AUR: Dacă nu este capabil să rezolve probleme din energie, Virgil Popescu trebuie să plece!

Parlamentarii AUR vor fi astăzi, 23 martie, începând cu ora 9:00, în fața ministerului Energiei pentru a cere ministrului Virgil Popescu să intervină urgent în rezolvarea problemelor arzătoare din domeniu, a anunțat George Simion, liderul formațiunii politice.

Cei 30 de parlamentari AUR îi vor solicita ministrului de resort să intervină pentru soluționarea principalelor problemele din țară: deblocarea cărbunelui din portul Constanța pentru repornirea Termocentralei Mintia și plata drepturilor restante pentru minerii închiși în Mina Crucea (Suceava).

În timp ce guvernanții se lăfăie în fotoliile lor călduțe și pregătesc vânzarea pe nimic a termocentralelor pe cărbune, respectiv închiderea minelor, România importă energie la preț ridicat, devenii nu mai au încălzire de la Mintia, iar minerii de la minele de cărbune și de uraniu nu își primesc drepturile salariale decât după proteste extreme. Dacă nu este capabil să rezolve problemele din energie, ministrul Virgil Popescu trebuie să plece”, susțin parlamentarii AUR.

Back to top button