Opinii

Matei Alexandru -Anchetatorii.ro: „Acest guvern luptă împotriva românilor și împotriva economiei României”

Domnul Matei Alexandru, jurnalist la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 19 Martie pentru a discuta despre vandalizarea bisericii în stil Maramureșean din parcul IOR și deciziile din ultima perioadă a Comitetului Național pentru Situații de Urgență condus de domnul Raed Arafat.

Link către video: https://fb.watch/4oa5lk9E4b/

„În ultima perioadă asistăm la un atac global împotriva bisericii. Asistăm la o instigare la violență și în general, ură împotriva creștinilor. Biserica este un stâlp al societății în România. Vandalizarea bisericii în stil Maramureșean din parcul IOR este un gest reprobabil.” susține domnul Matei Alexandru.

Întrebat despre deciziile din ultima perioadă a Comitetului Național pentru Situații de Urgență condus de Raed Arafat și premierul Florin Cîțu, domnul Matei Alexandru, afirmă că acești indivizi și-au făcut o instituție supra statală, de stat în stat. Aceste decizii nu trec prin votul Parlamentului și doar câțiva oameni decid soarta întregii națiuni. De un an de zile libertatea noastră de mișcare nu prea mai există, decât în aceste limite și restricții abuzive impuse de domnul Raed Arafat. Din câte am observat, carantinarea orașului Timișoara nu a adus niciun beneficiu, chiar din contră, a crescut rata de infectare. Acești oameni din guvern acționează concertat, au impus poliției și jandarmiei să facă aceste acțiuni de verificare și control pentru cât mai multe amenzi.

Domnul Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro vorbește despre atacurile coaliției de guvernare asupra instituției Avocatul Poporului. „Doamna avocat Renata Weber, este pe pas de plecare de la instituție, urmează să fie dată afară de noua coaliție de guvernare pentru că nu este pe placul acestora. Întotdeauna această instituție a căutat sa fie cumva aservită politic și nu o instituție în interesul cetățenilor. Cine nu este cu sistemul este împotriva lui și automat se poate trezi cu un dosar penal. Avem nevoie de o resetare generală a României. Economia României este distrusă. Drepturile și libertățile cetățenilor au fost îngrădite la maximum și probabil urmează restricți și mai severe. După cum spune și Avocatul Poporului, ne îndreptăm spre o dictatură medicală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button