Social

Flavia Groșan: Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi și mâine în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni!

Medicul Flavia Groșan face noi declarații după ce a fost criticată de presa aservită Big Pharma și de diferite persoane din spațiul public. Aceasta a postat pe Facebook mai multe mesaje prin care susține că ea salvează oameni și că o face cu succes și îi invită pe toți contestatarii săi cu plăcere la cabinet pentru a constata la fața locului cum se întâmplă totul:

”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu sa va arat cum salvez oameni. Chiar as avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu știu sa l fac, iar voi sa va ocupati cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți?

PS Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitata in sectiile ATI…”, spune medicul.

Peste câteva ore îi pune la punct și pe cei care au ridiculizat consulturile online pe care le are:

”Ce mi plac mie ăștia care îmi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. În joc este viața omului si onoarea ta profesională. Îți asumi sau nu îți asumi. Aparent simplu, dar foarte complicat și plin de răspundere în realitate…

PS Am sute de cereri de online. Oameni care așteaptă de la mine o speranța. Iar mintea mea este în altă parte…”

”Ieri vă spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum și aici. Așadar, hai să ne facem logistica zilei de mâine, când sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Vă propun ca toți cei care v-ați programat mâine după amiază la cabinet și consulturile online seara să le amânăm pe sâmbătă, exact la aceeași oră. Știu că am rămas în urmă cu online-ul. O să mă străduiesc să vă aud pe toți.

PS Vă rugăm să ne anunțați dacă renuntați la programare. Mulțumim.”, și-a încheiat seria de mesaje medicul bihorean.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button