SocialȘtirile 60m.RO

George Simion, reacție dură după vandalizarea bisericii din Parcul IOR

George Simion condamnă „cu toată severitatea” vandalizarea bisericii de lemn din Parcul IOR și susține că acest „act de barbarie” trebuie sancționat de către autorități. Pe pereții exteriori ai lăcașului de cult au fost făcute înscrisuri precum „BLM” sau „Be Gay do crime (fii homosexual, fă o crimă)”, care acopereau inclusiv icoanele. BLM este prescurtarea de la „Black Lives Matter”, mișcarea din Statele Unite.

„Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi. Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere. Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea? e avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declare Uniunea Europeană drept o zonă de libertate pentru LGBQ, cu votul majorității eurodeputaților români?

Cine atacă, cine asaltează această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de nou-vorbe și prin decizii ale justiției europene. În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății inamicului, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra teroriștilor care insistă să se identifice drept mamă și tată?

Back to top button