Social

Flavia Groșan: ‘Beatrice Mahler, hai că mă cunoști. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona și Azitromicina’

Flavia Groșan, medic pneumolog din Oradea, a devenit cea mai cunoscută persoană în mediul online după ce a atras atenția că tratementele din protocolul COVID nu sunt eficiente și trebuie tratați pacienții în funcție de simptome pentru a avea rezultate. Astfel, doamna doctor Flavia Groșan și-a atras un val de critici din partea unor medici și al unor jurnaliști din presa aservită sistemului.

Colegiul Medicilor a decis să o ancheteze, după reclamația unui alt doctor, pentru că a pus la îndoială schemele oficiale de tratament aplicate în spitale bolnavilor Covid.

”Prieteni, sunt puțin năucită. Cum e posibil ca o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM si MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează ca nu o fac publică. Și n-am s-o fac.

PS. Beatrice Mahler, hai că mă cunosti. Știi foarte bine, ca nu folosesc Ivermectina, Dexametazona și Azitromicină.”, a scris Flavia Groșan.

Anterior, Flavia Groșan relatase cum a fost căutată de mai mulți pacienți decât are de obicei.

”M-am trezit astăzi cu 14 consulturi online, în condițiile în care eu fac cam 6 pe zi. Oare ce s-a întâmplat? Nu am reușit să le fac pe toate. Dar m-a impresionat un caz. Tânară de 31 ani, după 10 zile de Azitromicină, tușea de îi plesnea capul. Eu ce trebuia să fac? Să îi dau codeină? Ei, bine că nu i-am dat. Am oprit tot și m-am dus cu povestea mea până în capăt. Amin. Și dacă mai adaug un erou? Amin”, a spus medicul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button