Politică

Ciolacu anunță o nouă moțiune de cenzură: Al treilea eșec?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță o nouă moțiune de cenzură, acum împotriva ministrului liberal al Agriculturii Adrian Nechita Oros. Se pare că circul politic între frații de cafenele de la PSD și PNL continuă, însă din păcate cad doar banii din buzunare, nu și miniștrii de la guvernare.

După eșecurile înregistrate de PSD cu moțiunile împotriva lui Voiculescu și Năsui urmează un nou eșec cu Oros. De fapt nu este nici un eșec deoarece totul este realizat pentru un circ mediatic nicidecum în interesul poporului român.

Ciolacu a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că PSD a decis să depună, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

„Săptămâna viitoare depunem o moţiune simplă la adresa domnului ministru Oros, la Camera Deputaţilor. Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real. Vă reamintesc că România nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe. Vedem că, în continuare, nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele româneşti şi autohtone, atât tradiţionale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment din partea Ministerului Agriculturii”, spune Marcel Ciolacu.

Ministrul Agriculturii Adrian Nechita Oros ar trebui demis mâine pentru proiectele de lege ce ating siguranța alimentară a României și transformarea țării într-o colonie de consum. Vă amintim de proiectul cu 5 porci în gospodării, proiectul de vânzare a terenurilor agricole pentru investitorii străini și mai nou de un OUG prin care țăranul are voie să crească doar 6 porci și doar pentru consum propriu. Acest ministru al Agriculturii are un plan de distrugere a agriculturii românești, dar el nu va fi atins de aceste circuri politice realizate de PSD. După cum v-am mai spus, ei stau seara prin baruri și cafenele împreună, iar a doua zi vă prezintă la TV tot felul de minciuni.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button