PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion: Cițu e un mare terorist pentru că asasinează economia națională

George Simion a criticat dur modul în care premierul Florin Cîțu a gestionat pandemia și situația economică în care se află țara din cauza pasivității autorităților statului. Totodată, liderul AUR susține că este inadmisibil ca România să continue administrarea vaccinului AstraZeneca, deși mai mult state membre UE au decis să suspende vaccinarea cu serul produs de această companie farmaceutică.

„Parcă suntem într-un film prost care nu se mai termină, văzându-l pe Klaus Iohannis. Mască, distanțare. Toate aceste metode așa-zis științifice și-au dovedit esecul. Nu se intamplă nimic. Românii au respectat măsurile de precauție, au fost disciplinați și cu toate astea au luat virusul. Să persiști în eroare când 15 tari UE au suspendat vaccinarea cu AstraZeneca…De unde știe Klaus Iohannis că este ultimul val, i-a șoptit o păsărea la Cotroceni?”, a spus Simion la Antena 3.

Liderul AUR a subliniat că adevăratul terorist este premierul Florin Cîțu pentru că din cauza deciziilor sale vom rămâne fără economie, și nu românii care nu se supun orbește restricțiilor emise de autorități.

„Domnul Cîțu, când a jurat pentru postul de premier, a jurat pentru respectarea libertăților și drepturilor fundamentale și ne trezim că suntem numiti teroriști pentru că punem la indoială anumite lucruri. Am uneori impresia că suntem tratați ca niște sclavi care suntem certați de Klaus Iohannis și Florin Cîțu, care ne spun că nu mai avem voie să punem la îndoială autoritatea. Stați așa, că nu mai e dictatură, avem voie să ne punem întrebări. Florin Cîțu e un mare terorist pentru că asasinează economia națională”, a mai spus George Simion.

El a adăugat că parlamentarii AUR vor vota moțiunea de cenzură anunțată de liderul PSD Marcel Ciolacu.

Back to top button