Economie

Dominic Fritz distruge mediul de afaceri din Timișoara cu ajutorul lui Arafat: Amenzi între 6 mii și 10 mii de lei

Oamenii de afaceri din Timișoara se plâng de faptul că nu își mai pot desfășura activitatea fiind amendați cu sume foarte mari de Pompieri. Se pare că primarul Dominic Fritz și Raed Arafat vor să distrugă complet micile afaceri deținute de timișoreni prin impunerea unor restricții abuzive și folosirea organelor din subordine pentru ai amenda.

Oamenii de afaceri din zona industrială Moșnița Nouă se plâng că au fost amendați cu sume cuprinse între 6 mii și 10 mii de lei. Dacă aceste abuzuri continuă afaceriștii timișoreni spun că vor fi nevoiți să tragă obloanele.

„Ne-au amendat și pentru faptul că nu am avut etichetă sub prize cu 220W. O bătaie de joc. Sunt puși pe japcă.”, afirmă un om de afaceri.

Instituțiile statului au intrat în alertă odată cu introducerea resticțiilor și au început să amendeze populația și oamenii de afaceri în masă pentru a strânge bani la bugetul de stat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button