Știrile 60m.RO

O profesoară a murit după rapelul cu Moderna! Mărturiile soțului

O profesoară de fizică din Oradea, Adriana Bunea, a murit după rapelul cu vaccinul Moderna! La doar câteva ore după vaccinare, femeia a ajuns în stare gravă la UPU.

”Se plângea, după prima doză de vaccin, că îi este frig. Un cadru medical a spus că este posibil ca organismul să se fi luptat. Nu erau frisoane, ci senzații de frig. Înainte de rapel, în ultimele două săptămâni, a avut mai multe dureri, le-am pus pe seama unei crize de fiere. În dimineața rapelului nu s-a simțit bine, dar în cursul zilei a putut mânca, a mers la rapel și le-a spus medicilor, iar aceștia au considerat că poate face vaccinul. Și eu am făcut tot Moderna.”, a spus, la Antena 3, Vasile Bunea, soțul profesoarei, și el profesor de fizică tot în Oradea.

La UPU, femeia a ajuns luni seara, în stare de inconștiență, în jurul orei 21:30, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă. .

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a spus dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei care a murit joi, după vaccinul de luni, când a intrat în comă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button