PoliticăȘtirile 60m.RO

Cîțu: Cei care se opun vaccinării și purtării măștilor de protecție sunt teroriști

Prim-ministrul Florin Cîțu îi acuză pe românii care militează împotriva purtării măștii de protecție, precum și împotriva vaccinării, că subminează autoritățile statului. În acest sens, premierul pune semnul egal între aceste acțiuni și cele teroriste, conform unei declarații de presă din această dimineață.

„În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva distanţării şi există o campanie împotriva vaccinării.

Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului„, a declarat Cîţu.

Totodată, premierul susţine că nu s-a schimbat nimic în privinţa campaniei de vaccinare, în ciuda suspiciunilor care există asupra unui lot din vaccinul AstraZeneca.

Back to top button