PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion: Românii trebuie să protesteze împotriva restricțiilor. Afacerile românești se închid

George Simion a făcut încă un apel către români să iasă în strada în semn de protest față de noile restricții care afectează grav afacerile locale și libertățile cetățenești. „Noi vom fi in prima linie a acestor demonstrații”, a precizat liderul AUR.

„Din păcate ne iau drept proști, pentru că și-au bătut joc de HoReCa, una dintre puținele industrii care funcționau. Au recalculat scenariile special ca să închidă ultimele afaceri, școlile, tot. Vedem un haos generalizat, nu se pun de acord, singurul scop este ca de Paști să fie închisă țara”, a declarat liderul într-o intervenție la România TV.

George Simion a subliniat că AUR este singurul partid care face opoziție, PSD nu și asumă responsabilitatea în acest caz, deși militează pentru patriotismul economic.

Nu putem să lăsăm guvernul să ne decidă soarta, d-aia suntem în Parlament. Nu vedem că domenii esențiale sunt afectate, nu avem control asupra domeniilor esențiale. Haide să lăsăm afacerile românești deschise, să lăsăm școlile deschise.

Ultimele afaceri românești se închid. Nu este un singur om în Piața Victoriei, sunt și transportatorii și toți oamenii care își pierd locurile de muncă și nu putem să lăsăm acest guvern să închidă toate afacerile românești, cum nu putem să lăsăm nici copiii noștri să nu aibă acces la școală, să nu poată să-și dea examenele”, a mai spus liderul AUR.

Back to top button