SocialȘtirile 60m.RO

Spitalul de Urgență (Sibiu): Condamnați la moarte. Pacienți COVID-19 în stare gravă, legați de mâini și picioare

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-au sesizat, după ce un angajat al Spitalului Clinic de Urgență Sibiu – secția ATI, a povestit, sub protecția anonimatului, cum au fost omorâți pacienții aflați în stare gravă al Secția de Terapie Intensivă.

Ion Veştemean, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a declarat că a fost înregistrat un dosar penal pentru omor în cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. „Deocamdată ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Se fac cercetări in rem”, a spus procurorul.

„Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare” – cadru medical secția ATI – Sibiu.


Un fost angajat de la Terapie Intensivă COVID, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a povestit, pentru publicaţia locală Turnu Sfatului, că pacienţi în stare gravă cu COVID-19 au fost legaţi de mâini şi de picioare, ignoraţi de cadrele medicale, sedaţi, astfel că au murit sufocaţi

Back to top button