importantPolitică

Rafila, jignește protestatarii: Mulţi dintre cei de acolo nu cunosc proiectul acesta de lege

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, cunoscut ca un promotor al vaccinării în masă îi jignește pe cei care au ieșit astăzi în stradă să protesteze, afirmând că ”mulți dintre cei de acolo” nu cunosc proiectul legii vaccinării obligatorii.

„Există proiectul, nu ştiu ultima lui formă, dar, în orice caz, e depăşită de mult discuţia despre obligativitatea vaccinării. Înţeleg că lumea face referire la vaccinarea obligatorie a adulţilor, nici vorbă de aşa ceva. Iar la copii era o chestiune de necesitatea informării părinţilor referitor la vaccinare”, a declarat Alexandru Rafila, duminică după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.  

El a precizat că nu crede că promovarea cu privire la vaccinare „e un lucru împotriva căruia trebuie să protestezi”.  

Despre cei peste 10 mii de oameni care au ieşit în stradă duminică, pentru a protesta faţă de acest demers legislativ, medicul crede că aceştia nu sunt bine informaţi.   

„Eu cred că mulţi dintre cei de acolo nu cunosc, probabil, proiectul acesta de lege şi ascultă mai degrabă ce spun alţii decât ce scrie în proiectul de lege”, a adăugat Alexandru Rafila.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button