PoliticăPrima Pagină

Arafat, Voilescu și Cîțu își bat joc de români: Bucureștiul și școlile închise din nou

Gata, bătaia de joc la adresa românilor este oficială: începând cu ziua de luni capitala București se află din nou în carantină generalizată, asta deși numărul de persoane decedate sau internate este scăzut.

La nivel mondial pandemia se stinge de la sine, numărul nou de persoane infectate a scăzut de la 5 milioane pe săptămână la doar 2,5 milioane pe săptămână. În SUA aproape jumătate din state au aliminat total limitările sociale și economice. Nu unul ci o duzină de vaccinuri sunt realizate deja la nivel global cu tehnologii diferite, unele mai puțin eficiente decât altele.

Vaccinul trebuie să se facă în fiecare an și în două etape. Dar anunțul cel mare este că serul se introduce în corp anual, ceea ce ridică mari probleme sistemului imunitar ce nu este lăsat să se descurce fără aceste substanțe. Specialiștii consideră că este posibil să ajungem la o dependență de ele și la un moment dat dozele să nu mai fie potrivite pentru stimularea producerii de anticorpi și să fie necesară creșterea cantității/concentrației de substanță activă.

Oare nu suprasolicităm organismul în acest fel? Să faci un vaccin este una, să îl reiei anual este deja o altă problemă.

Suntem la mai bine de un an de la startul pandemiei și guvernul actual aplică exact aceleași măsuri ca în 2020, deși cunoașterea medicală și științifică a crescut considerabil.

Astăzi la ora 15.00 în fața parlamentului se adună românii nemulțumiți de măsurile luate. Ei cer o viață normală și stoparea măsurilor. Se anunță un protest impresionant.

Boala se poate preveni și se poate trata, însă Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat preferă să ia cele mau dure măsuri: își bat joc de români și închid capitala București, închid afacerile românilor, nu permit elevilor să meargă la școală ca să învețe.

România trebuie lăsată să funcționeze, România are nevoie de o economie funcțională. La acest moment guvernul condus de Florin Cîțu a tăiat toate amendamentele legate de investiții și bagă banii doar în consum. Care bani? Cei împrumutați, datoria externă crescând fabulos în acest an.

Vlad Voiculescu s-a plimbat el prin București. Este primăvară și românii sunt fericiți, așteptau să își reia viața, vroiau să uite de trauma psihologică indusă anul trecut. Asta l-a făcut nefericit pe Vlad Voiculescu, un individ retras și neintegrat social. Ce s-a decis acesta? Să închidă tot Bucureștiul, fericirea românilor nu reprezintă o stare sufletească ce poate să o admită.

Alături de el se află dezastruosul salvator de serviciu: Raed Arafat, un alt neintegrat social. Deși suntem în secolul științei, așazisul doctor ar o singură soluție la toate: închiderea și izolarea, asta deși s-a dovedit că nu produc efecte. Raed Arafat este dezastrul care a condus sistemul medical până acum și sub care spitalele țării au ajuns în cele mai proaste condiții. Când mai arde câte un român în spitale sau se aruncă în gol de pe o clădire ajunge și Raed Arafat acolo să ne explice ce și cum.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button