PoliticăPrima Pagină

AUR a promis SPITAL românilor: Niciun leu cheltuit din banii primiți de la stat

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a promis cetățenilor că nu se va atinge de banii primiți de la stat și va face toate demersurile necesare pentru a construi un spital. AUR este partidul care luptă pentru cetățeni, nu pentru propria înavuțire precum celelalte partide politice din țara noastră.

După cum observați, clasa politică care se află la putere de 30 de ani a început să toace banii primiți din taxele plătite de cetățenii României.

Bani cheltuiți de partide

PSD – 2.377.715 lei

PNL – 2.386.139 lei

USR – 793.317 lei

PRO ROMÂNIA – 728.102 lei

PMP – 361.067 lei

AUR – 3 lei (comison bancar)

Alianța pentru Unirea Românilor va beneficia, ca partid parlamentar, de o subvenție anuală de la stat de circa 10 milioane de lei pe an, raportat și la procentul electoral obținut, de aproape 10%.

„Noi vom primi circa 10 milioane de euro (de fapt lei – n.r.) pe an. Nu o să luăm noi nici un leu pentru partid. Vreau să arăt că nu ne vom ocupa în Parlament doar de certuri, doar de a arăta cu degetul spre vinovați.

Vreau să arătăm că noi unim și că noi construim. Cu acești bani, în funcție de reglementările legale, vom construi un spital. Sunt bani dați de public din taxe. Nu ne întreabă nimeni dacă românii vor să dea banii către partidele politice.

Banii aceia noi considerăm să nu-i folosim în interesul partidului, ci să facem un spital. E un dispreț total față de plătitorii de taxe”, a susținut George Simion. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button