PoliticăPrima Pagină

PSD, în slujba lui Klaus Iohannis! Nu au dorit să taie bugetul administrației prezidențiale

Parlamentarii PSD s-au abținut la vot, luni seară, cu privire la amendamentul de reducere a bugetului Administrației Prezidențiale. Asta ne arată încă o dată că PSD este în slujba lui Klaus Iohannis și conduc țara în cârdășie cu guvernul condus pe premierul Florin Cîțu.

Parlamentarii AUR au susținut în plen, la dezbaterea și votul pe anexe a proiectului legii bugetului de stat, un amendament privind reducerea bugetului Administrației Prezidențiale cu 1.256.000 de lei.

„Dacă, așa cum a enunțat de mai multe ori, dl Președinte e solidar cu toți românii, hai să facem și Administrația Prezidențială să fie solidară”, a declarat deputatul AUR care a susținut amendamentul.

La vot, amendamentul a întrunit doar 45 de voturi pentru, 228 de voturi contra și 97 de abțineri. Abținerile au fost ale social-democraților.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button