PoliticăȘtirile 60m.RO

USR PLUS a uitat ce a promis. Nepotismul e bun când e pentru ai lor. Fiica unui secretar de stat, angajată în cabinetului colegei de partid

Promisiuni deșarte. După ce ne-a promis marea cu sarea și că vom scăpa, în sfârșit, de nepotism, schimbarea propusă de USR PLUS întârzie să apară. Fiica Oanei Ursache, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni din partea USR-PLUS, a fost angajată la cabinetul de parlamentar al unei colege de partid.

Sînziana Covaliu a fost angajată la Cabinetul de parlamentar al deputatului Simina Tulbure, colega de partid a mamei sale, cel mai probabil spre a-i folosi acesteia ca rampă de lansare către funcții bine plătite din aparatul de stat.

Contactată de jurnaliștii de la România Liberă, Simona Tulbure nu a negat faptul că Sînzia Covaliu este angajată în cabinetul său și a subliniat că aceasta s-a făcut remarcată prin prisma activității sale de până acum în cadrul USR PLUS.

”Este adevărat că Sînziana este angajată în cabinetul meu, ea fiind foarte implicată în activitatea Generației PLUS și a Alianței, chiar dinainte de a ni se alătura mama ei. Subliniez acest lucru deoarece Sînziana a fost cea care a implicat-o pe Oana Ursache în activitățile partidului, în perioada în care amândouă locuiau în afara țării”, a declarat Tulbure pentru România Liberă.

Foto: Romania Libera

Back to top button