Știrile 60m.RO

Dezinformările presei antiromânești(minciuna.ro): pretins proxenet nu e nici lider, nici membru AUR

Adevărul.RO, platformă ce se pretinde a fi de media dar care după 6 decembrie duce o puternică campanie împotriva AUR, ar trebui să se numească minciuna.ro. Redactorii și cei care scriu articole pe acest site, aflat la buzunarul unor interese străine, s-au coborât la un nivel greu de presupus.

Platforma a publicat iar un articol care dezinformează pe români și în care a luat o știre despre un proxenet și l-a prezentat ca și lider AUR, deși persoana în cauză nu este nici lider și nici membru AUR.

„Tot felul de personaje pretind a fi membri de partid AUR, unii chiar președinți de filiale locale, județene. Există o dezinformare maximă dusă de către sistemul care a delapidat România în ultimii 31 de ani.

Se încearcă pe de o parte infiltrarea partidului, ceea ce nu vor reuși, pe de altă parte presa antiromânească face știri false. Informația nu este adevărată, este de o calitate morală atât de joasă încât nici nu ar merita comentată.

Un profesionist ar fi întrebat, dar există platforme care nici nu se mai obosesc să mimeze profesionalismul și să ceară un punct de vedere.

Dar nu este nimic, e normal să dea în AUR din moment ce în curând vom conduce România și vom stopta toată această hoție” a declarat Axinia Adrian pentru redacția 60m.ro .

De altfel știrea a apărut doar ușor modificată pe mai multe site-uri gestionate de aceeași echipă „redacțională”, precum ziare.com . În realitate cei cunoscători ai domeniului știu că echipa ziare.com a plecat la mijlocul anului trecut în masă și a dechis un nou proiect media, iar acum platforma este gestionată de aceeași oameni care publică și pe www.adevărul.ro și care se ocupă de mai multe domenii unde fac ecou la informațiile publicate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button