PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion se luptă pentru profesionistul de la Apele Române, Gabriel Mustățea

George Simion ia poziție în plenul Parlamentului față de nedreptatea comisă în cazul inginerului Gabriel Musteață de la Apele Române, care a fost demis din funcție pentru că a îndrăznit să vorbească despre incompetența și pilele angajate în instituție. Liderul AUR cere reintegrarea acestuia în funcție.

„Domnii de la PNL, cu domnii de la USR, că sunteți la guvernare, e un domn Gabriel Musteață la Administrația Apelor Bazinale, pe care l-ați dat afară. Un animal politic, prietenul lui Costel Alexe, l-a dat afară pe Gabriel Musteață de la Adminstrația Apelor Bazinale. Dacă vorbim de corectitudine, ar trebui să-l punem înapoi în funcție pentru că am văzut că pe doamna chelneriță ați pus-o să-și dea demisia”, a declarat liderul AUR.

Totodată, Simion trage un semnal de alarmă cu privire la întârzierile adoptării bugetului pe anul 2021. „Este 10 februarie și nu avem buget, nu știm ce vom vota săptămâna viitoare. Unde sunt banii pe care i-ați primit pentru Covid? Unde sunt cele 80 de miliarde despre care ne zice animalul politic, domnule Popescu?”

Reamintim că Simona Iancu, fosta chelneriță ce fusese angajată la Apele Române de către Petru Avram – vicepreședinte PNL Iași și director al instituției, a demisionat în urma anchetei făcute de jurnaliștii de la Recorder. Odată cu ea a fost eliberat din funcție și inginerul Gabriel Musteață, cel care a tras un semnal de alarmă cu privire la angajările politice din cadrul instituției.

Back to top button