PoliticăȘtirile 60m.RO

Deputat AUR: Intelectualii lui Pârvulescu mint cu nerușinare că AUR este un partid anti-european

Grupul intelectualilor din jurul lui Cristian Pârvulescu au lansat atacuri asupra partidului AUR. Recent li s-a alăturat și fiul lui Ion Rațiu, Nicolae Rațiu, care, sub influența neomarxiștilor, susține că nu este de acord ca Alianța pentru Unirea Românilor să folosească imaginea tatălui său în comunicările oficiale.

Deputatul AUR Dumitru-Viorel Focșa reacționează la critice aduse partidului și dezminte acuzațiile potrivit cărora AUR este un parti antieuropean.

„Nicolae Rațiu sare acum la gâtul unor patrioți care arată dezastrul din România? Ce interese are și dumnealui? Cu tot respectul pentru patrioții cu care am fost contemporan o vreme, Rațiu si martirul Coposu, nu pot tăcea când vad chiar fiul unui patriot să mintă cu nerușinare că AUR este un partid anti-european, extremist și alte bazaconii. Românii trebuie să știe mai bine că acești pseudo-români, cred ei că, dacă se ascund în spatele acestor simboluri naționale pot arunca cu noroi în tânăra forță politică a patrioților români, AUR. Prin adeziunea d-lui Rațiu N. la grupul ‘telectualilor” d-lui Pârvulescu, s-a dovedit susținătorul jafului din ultimii 31 de ani în România. Poate asta fi acoperită de meritele tatălui? Nu!

Dar de ce nu a sărit acest domn Rațiu să își apere onoarea patriotului Ion Rațiu, tatăl, când PNT-CD a devenit anexa PSD, a foștilor torționari? Aia da asociere rușinoasă pentru adevăratul român Ion Rațiu!”, scrie deputatul AUR pe pagina sa de Facebook.

Focșa subliniază că aceste atacuri sunt dovada clară că acoliților lui Șoroș le este deja frică de AUR, singurul partid care și-a propus să facă dreptate pentru „românul oropsit”.

Îl rog pe acest domn să ne arate tuturor câte case de copii a finanțat în România sau câte victime cu arsuri a spitalizat pe banii lui, din moștenirea românului Ion Rațiu. Asta faci dacă ești român adevărat! Apoi să vină să facă opinie acest domn Rațiu N., contra unui grup de patrioți și a celor aproape 700.000 care au votat AUR. Nu-i nimic, la următoarele alegeri vom fi 700.000 de membri!”, susține deputatul AUR.

Back to top button