PoliticăȘtirile 60m.RO

Voi cu cine țineți: Simion sau Băsescu? Lăsați comentarii

Traian Băsescu, fostul președinte al României, după ce a fost înfrânt de AUR în alegerile parlamentare de anul trecut, a lansat critici la adresa lui George Simion.

Băsescu a atacat AUR atât în mediul online, cât și la emisiunile TV unde a fost invitat, susținând că partidul AUR nu are oameni de valoare în componență, fiind condus de „semidocți patrioți”. George Simion i-a dat însă replica fostului președinte:

„Am pornit acest proiect politic pe 1 decembrie 2019, de ziua națională, în ciuda acelei fosile și am făcut-o pentru poporul român. Este ceva nobil să vorbești despre poporul român, nu cum susține Petrov, iar această construcție este gândită pe mulți ani înainte.

Sunt unii și alții puși să bage strâmbe, se încearcă dezbinarea noastră, cei care nu se simt prea bine în coaliția de guvernare vor să-și asigure un spate mai mare, dar cine este trădător mai bine să plece acum decât atunci când AUR va conduce România. Eu nu sunt speriat, avem oameni fideli în partid, majoritatea sunt tineri”.

Back to top button