SocialȘtirile 60m.RO

SONDAJ: USR și PNL, cele mai detestate partide din România

Un sondaj făcut de publicația online Political.ro, arată că USR și PNL sunt cele mai detestate partide din România la acest moment, urmate de PSD. Este, fără îndoială, dovadă clară că românii s-au convins că partidele din actuala coaliție de guvernare nu se diferențiază cu nimic de clasa politică din ultimii 30 de ani.

La întrebarea „Care este partidul din România pe care îl urâți cel mai mult?”, USR și PNL sunt în fruntea clasamentului cu un scor de 37%, urmați de PSD cu 14%.

Ce spun românii despre aceste trei partide?

„Toate m-au dezamăgit, dar primele cele de dreapta, care nu țin cu populația, sunt numai pentru ei și acoliții lor m-au dezamăgit cel mai mult”

„Liberalii si orice coaliție condusă de ei! De câte ori au guvernat, țara a ajuns în haos! Prețurile au luat-o razna și populația a sărăcit ! Nu pot să-i ințeleg! Sunt tâmpiți sau doar se fac?!”

„Cel mai periculos partid – USR. Ceilalți sunt toți la fel și aceiași de-a lungul anilor și-au schimbat denumirile. Partidul AUR cu susținere puternică și cu multă tărie de caracter pot realiza ceva bun pentru popor. Forța AUR, putere de lucru”.

„După 1989, toate partidele politice și-au facut, în primul rând, pentru ei. Apoi, ce a ramas a mai dat și la populație, mai ales când erau campanii electorale. Dar au uitat esențialul esențialului, pentru ce erau acolo!”

Sursa: Facebook, Political.ro

Back to top button