SocialȘtirile 60m.RO

Nouă persoane și-au pierdut viața în urma incendiului de la Matei Balș. AUR: Unde sunt formatorii de opinie? Dar tinerii frumoși și liberi?

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor și-au exprimat indignarea, după ce autoritățile au actualizat bilanțul incendiului de la Matei Balș. Numărul persoanelor care au decedat a ajuns astăzi la nouă.

În acest context, AUR se întreabă unde sunt „personalitățile publice”, care până de curând erau vocale în mediul online? De ce nu au ieșit tinerii frumoși și liberi în stradă după incendiul de la Matei Balș, dar stau cu orele la coadă pentru bugeri gratis?

coada-burgeri-capitala
Tinerii frumoși și liberi, coadă la burgeri gratis

„În această dimineață, încă o persoană și-a pierdut viața, în urma incendiului de la Matei Balș. Unde sunt protestatarii de serviciu, unde sunt formatorii de opinie, unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”? Unde sunt luminițele de la telefoane? Corupția nu mai ucide, acum? #opritiipocrizia”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială AUR.

Back to top button