PoliticăȘtirile 60m.RO

Guvernul cârpacilor: Nu putem face spitale sau școli peste noapte

Premierul Florin Cîțu este de părere că, deși suntem într-o situație de criză, nu putem stabili un record în ceea ce privește construcția de noi spitale. Șeful Executivului a subliniat că prioritatea guvernului este aceea de a se asigura că școlile și spitale pot „funcționa în siguranță cu ceea ce avem în acest moment”.

Premierul a subliniat că nu se pot face școli sau spitale peste noapte. „Am avut o discuție cu ministrul Educației, nu poți să construiești pe noapte nici spitale, nici școli, dar în același timp trebuie să ne asigurăm că putem funcționa în siguranță cu ceea ce avem în acest moment”, a declarat Cîțu.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Referitor la redeschiderea școlilor, premierula a subliniat că urmărește constant evoluția pandemiei și că, în funcție de evoluția numărului de infectări, va lua o decizie în acest sens.

„Vom avea mâine toate informațiile și nu pot să mă antepronunț. Din ce văd, evoluția este constantă, nici nu a scăzut foarte mult numărul de infectări, dar nici nu a crescut. Vom lua o decizie în privința deschiderii școlilor împreună cu președintele Klaus Iohannis.”, a mai spus Cîțu.

Back to top button