Știrile 60m.RO

Un important artist român cere demisia Guvernului și a lui Iohannis după incendiul de la Matei Balș

Artistul de renume Nicolae Voiculeț consideră că este inacceptabil ce se întâmplă în spitalele din România și cere demisia președintelui Iohannis, precum și a Guvernului, după incendiul de la Matei Balș, unde au murit 5 oameni.

Voiculeț amenință că, în cazul în care autoritățile nu-și vor asuma responsabilitatea în acest caz, va ieși în stradă alături de alți români și vor cere să se facă dreptate.

„Spitalele morții conduse de trădători ai României! Aceste lepre care se fac că gestionează sănătatea și pandemia trebuie să fie demise din funcție și să suporte consecințele legii. Cer organelor abilitate să se autosesizeze! În caz contrar, vom ieși în stradă și vom cere să se facă DREPTATE!”, scrie Voiculeț pe pagina sa de Facebook.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

De asemenea, artistul a atras atenția asupra unei declarații recente a primarului Nicușor Dan, care spune că ipoteza lipsei de căldură în Spitalul Matei Balș în noaptea incendiului este o speculație. USR PLUS și PNL, sunteți rușinea României! Suntem singura țară din lume unde pacienți internați de Covid mor arși”, a mai scris artistul.

Back to top button