Social

Trei tineri care mergeau pe marginea șoselei, uciși de un șofer beat de 19 ani

Un accident rutier foarte grav a fost provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică de un tânăr de 19 ani din Alba. S-a urcat băut la volan și a lovit un grup de șase persoane, dintre care trei au decedat.

Șoferul care a omorât trei tineri în accident rutier pe DN1, în noaptea de sâmbătă spre duminică, avea permis de conducere de mai puțin de un an. Tânărul de 19 ani a fost reținut de poliție.

Potrivit IPJ Alba, șoferul se numește Palco Eduard Norbert, are 19 ani. Polițiștii nu au transmis care era valoarea alcoolemiei în sânge, dar cifra este cel puțin dublă.

Cei trei tineri au fost sâmbătă noapte pentru a petrece într-un club din Alba Iulia, iar apoi s-au întors spre casă. La un moment dat au vrut să meargă la o benzinărie din apropiere pentru a mai lua câteva lucruri, a declarat un prieten al acestora. Cei trei tineri făceau parte dintr-un grup de șase persoane.

Șoferul ar fi avut o viteză foarte mare în momentul impactului, de peste 150 km/oră. Era noaptea, înainte de ora 04.00 și, cel mai probabil, având în vedere și efectele alcoolului, nu a văzut grupul de șase persoane care se deplasa pe marginea drumului.

Cei trei tineri decedați sunt Bogdan Stinea (17 ani), Patrick Adrian (25 de ani) și Daniel Doru (18 ani), toți din localitatea Sântimbru Fabrică, parte componentă a comunei Sântimbru.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button