PoliticăȘtirile 60m.RO

Alexandru Săraru, la Știrea Zilei: în AUR contează calitatea oamenilor

Tot mai mulți români doresc să se înscrie în Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. George Simion spune că oricine este binevenit, dacă dorește să pună umărul la treabă și să contribuie la dezvoltarea acestei țări. 

Analistul politic Alexandru Săraru este invitatul emisiunii Știrea Zilei din fiecare zi de luni, emisiune prezentată de Doina Grosu.

Principalele subiecte dezbătute pe larg în emisiunea de luni, 18 ianuarie, au fost cu privire popularitatea partidului Alianța pentru Unirea Românilor, vaccinarea președintelui Iohannis pe data de 15 ianuarie de ziua marelui poet Mihai Eminescu și lipsa de poziție a acestuia cu privire această sărbătoare deosebit de importantă pentru România, vânzarea mascată de către Guvernul Cîțu a ultimelor companii în care statul român mai este acționar – Tarom, CEC Bank, Hidroelectrica, Portul Constanța și Aeroportul Otopeni. 

Cu privire la popularitatea partidului Alianța pentru Unirea Românilor și a numărului impresionant de cereri de adeziuni, analistul politic a declarat că „În AUR contează calitatea oamenilor. Cu siguranță nu va putea intra oricine, pentru că altfel, AUR va deveni un partid oarecare cum sunt și restul. Se va face o selecție a celor care vor deveni membri”.

Alexandru Săraru spune că „Abordarea pe care a ales-o să o facă George Simion este una modernă”, referindu-se la mesajul transmis simpatizanților AUR de liderul partidului.

Analistul politic este de părere că lupta pentru funcții nu creează dezvoltare, ci dezbinare.

Întreaga emisiune din 18 ianuarie poate fi urmărită aici:

Back to top button