Magazin

George Becali are tratamentul anti-covid: „Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”

Gigi Becali dezvăluie care este tratamentul cel mai bun împotriva virusului SARS-CoV-2. Doctorii din afară l-au informat.

George Becali a făcut declarații cu privire la tratamentul pe care acesta îl deține și nu îl poate ridica din vamă. Tratamentul este mai ieftin, dar nu a primit încă aprobare de la Ministerul Sănătății.

„Eu am doctori la clinica mea, pe care i-am adus din afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4 000 – 5 000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina. Se găsește doar la mine acum în România. Eu nu am nicio treabă, îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Ivermectina ser, pastila e slabă, este și ieftină. Cum ai vindeca un om cu 10 lei? Când a existat pe piața din Romania, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai exista, am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid. Ivermectina e cel mai bun medicament, pe lângă arbidol. Am 40 – 50 000 de flacoane în vamă și nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca sa poată și omul de rând să cumpere, mai ales pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu îmi dau voie. Ce am în vamă ar ajuta 10 000 de oameni. Daca nu îmi dă voie să îl aduc în farmacie, îl donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia„, a spus Gigi Becali.

Sursă text: sport.ro

Sursă foto: fanatik.ro

Back to top button