Politică

Dumitru-Viorel Focșa, deputat AUR Constanța: “Pandemia este reală, dar nu mă voi vaccina. Nu am încredere, deocamdată, în acest vaccin!”

Deputatul constănțean Dumitru-Viorel Focșa, reprezentant al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a  intrat în viața politică în urmă cu un an. Dumitru-Viorel Focșa este inginer electronist, fiind absolvent al Facultății de Electromecanică din cadrul Universității Maritime Constanța.

În cadrul discuției, au fost atinse subiecte de actualitate, precum gestionarea pandemiei, vaccinarea și revenirea elevilor în școli. De asemenea, Dumitru-Viorel Focșa a menționat și câteva dintre proiectele pe care le vede absolut necesare pentru dezvoltarea județului Constanța, printre acestea numărându-se și construirea unui nou spital regional, un subiect fierbinte după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a omis Constanța de pe lista județelor în care este prioritară construirea unui spital regional.

Înființat la sfârșitul anului 2019, AUR este cel mai nou partid politic care și-a trimis reprezentanți în Parlamentul României, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. În județul Constanța, AUR a obținut unul dintre cele mai bune scoruri electorale (14,2%), având doi senatori (unul prin redistribuire) și doi deputați.

Partidul condus de George Simion se auto-declară conservator, patriot, naționalist și unionist.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button