MagazinȘtirile 60m.RO

Unde a cerut-o de soție Măruță pe Andra!!! Acum au doi copii minunați

Cătălin Măruță a dezvăluit unde a cerut-o de fapt în căsătorie pe Alexandra Irina, așa cum este numele real al celebrei vedete din show-bizul românesc.

S-a întâmplat acest lucru chiar înainte de Crăciun dar într-un loc cu totul inedit: într-un magazin de mobilă.

Dezvăluirea a fost făcută de către Cătălin Măruță.

Cele două vedete arată că se iubesc astăzi mai mult decât atunci și au împreună doi copii minunați: David Măruță și Eva Măruță.

”Oficial, am cerut-o de Crăciun. Neoficial, a fost într-un magazin de mobilă din București. Ne plimbam noi, nici nu mai știu ce căutam. Era înainte de sărbători, acolo ne mai plimbam noi. I-am spus să ne mutăm împreună și Andra a spus da. Am fost la ea într-o seară acasă la ea, avea o veioză, un tablou și o valiză: ”Păi nu ai zis că ne mutăm? Ne mutăm.”

Tot în magazinul de mobilă am vorbit prima oară despre căsătorie. Nu mai știu ce am zis… Ne-am dus la Câmpia Turzii apoi, de sărbători, era o masă lungă de Crăciun și toți m-au încurajat. M-am ridicat și am ținut un discurs. Toți și-au dat cu părerea apoi. așa a fost cererea în căsătorie”, a mărturisit Cătălin Măruță la PRO TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button