Magazin

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu bătut în trafic

Se pare că totul a pornit după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului. Enervat la culme, bărbatul s-a dat jos din mașină și l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Scenele de groază au avut loc chiar în fața fetiței lui Daniel Niculescu și a vedetei, Rebecca.

‘M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!’, a declarat Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut. Soțul vedetei avea sânge la nas, după ce a fost lovit cu bestialitate de bărbatul agresiv, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

Andreea Tonciu a fost cea care a făcut public incidentul și care a sunat la 112. Tot ea a filmat de îndată ce Poliția a ajuns la fața locului și a făcut publice imagini și cu agresorul. ‘Iubesc țara noastră și o respect foarte mult dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervos îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!’, a declarat Andreea, după ce Poliția a ajuns la fața locului.

La Poliție a venit și mama bărbatului care l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Femeia îi ia apărarea fiului ei și susține că singurul vinovat ar fi Daniel Niculescu.

‘Nu te-a mutilat, de ce i-ai tăiat calea de două ori. Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul’, a spus de cealaltă parte mama agresorului.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: kompactplay.com

Back to top button