PoliticăȘtirile 60m.RO

Guvernul PNL-USR Cîțu va îngheța salariile. Deputat AUR: vă bateți joc!

Dacă premierul României ar fi anunțat blocarea salariilor înainte de alegerile parlamentare ați mai fi votat PNL și USR?

Și aceasta este doar o primă măsură anunțată, după sărbători vor mai veni multe.

Sigur că aici nu mai este vorba despre moștenirea PSD deoarece PNL guvernează țara de aproape un an, perioadă în care singura măsură luată de guvern a fost supraîndatorarea țării prin împrumuturi externe colosale.

Ori acum creditorii își vor banii înapoi, bani care în realitate nu au ajuns la români… Ați văzut vreounul dintre voi ceva bani de la guvern?

Redacția AUR a cerut și un punct de vedere politic de la aleșii AUR:

„PNL și USR au mințit pe români în campania electorală și au ascuns dezastrul în care au împins România în ultimele 12 luni. Au dat mâna cu PSD și au votat pe repede înainte funcții și acum vin să taie românilor drepturile bănești stabilite prin lege.

Nu vom accepta bătaia voastră de joc la adresa salariaților bugetari, a căror lege de salarizare o călcați în picioare încă o dată.

Vă bateți joc de copiii, și așa pe cale de dispariție, ai acestui Neam, ținându-le școlile închise și nedându-le măcar alocația cuvenită, în timp ce voi le-ați înrobit viitorul cu împrumuturi fabuloase în timp de „criză”.Continuați să umiliți bătrânii, amânând fărâma lor de speranță într-o clipă de bunăstare, pe care le-ați furat-o !” a declarat Ringo Dămureanu, deputat AUR, pentru redacția 60m.ro .

Back to top button