Magazin

Mihai Trăistariu, declarații despre fratele lui

Mihai Trăistariu a vorbit în repetate rânduri despre relația dintre el și frații săi. Deși susține că nu judecă pe nimeni, artistul aduce acuzații unuia dintre frați că apelează la el doar atunci când are nevoie. În rest, nu știe nimeni nimic despre el. Pentru a avea cunoștință despre ceea ce face fratele său, cântărețul îi urmărește paginile de pe rețelele de socializare.

Artistul are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile. Acesta din urmă este foarte talentat la pictură, așa că a ales să facă în viață ceea ce îi place. Mihai Trăistariu susține că mereu l-a încurajat, dar l-a și ajutat foarte mult financiar. Tablourile nu se vând chiar așa de ușor, iar cântărețul reprezintă siguranța zilei de mâine pentru fratele său.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar.”, a spus Mihai Trăistariu.

Așa cum am menționat mai sus, legătura dintre frați nu este una foarte strânsă. Ei vorbesc unul cu celălalt doar atunci când au nevoie de ceva. În rest nu se deranjează reciproc.

„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine.”, ne-a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Artistul susține că în ultima perioadă nu a mai fost căutat de fratele lui, ceea ce este oarecum de bine. Înseamnă că îi merge bine și nu are nevoie de nimic, sau a apelat a sora lor. Din spusele lui Mihai Trăistariu se pare că și aceasta îl mai ajută pe Vasile financiar.

„Și mai avem o soră care îl ajută, tot așa, dacă e cazul, dar dacă nu m-a sunat înseamnă că nu are nevoie. El mă sună doar când are nevoie, dar să știi că așa e cu toți frații mei. Eu chiar m-am revoltat acum câțiva ani că, în afară de ziua mea de naștere sau de Mihail și Gavril, nu primeam de la ei vreun semn. Dar toți au viețile lor, nu i-am judecat niciodată. Au viața lor, au necazuri, au probleme, au familie. Fiecare își vede de treaba lui.”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Artistul este sigur că fratelui său îi este bine. Se pare că pictorul a reușit să aibă propria clientelă atât din țară cât și din străinătate, așa că sunt șanse foarte mari ca Vasile să se descurce singur, fără să aibă ajutorul fraților săi.

„Din moment ce el supraviețuiește, înseamnă că vinde ceva. El și-a făcut o clientelă și are oameni care cumpără de la el și din străinătate și din toată țara, nu numai din Piatra Neamț, unde locuiește el. Deci, până la urmă, supraviețuiește din așa ceva.”, a menționat Mihai Trăistariu.

Sursă text: monden.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Mihai Trăistariu

Back to top button