OpiniiPoliticăȘtirile 60m.RO

Domnule general Ciucă, dar la mol, virusul nu se transmite, doar în Biserică?

Generalul Ciucă a fost adus de președintele României la conducerea guvernului României ca să se asigure Klaus Iohanis că și această instituție trebuie să fie lovită de proasta imagine pe care românii o au despre instituțiile publice.

Așa că a luat președintele unul din generalii de carton ai României, unul dintre cei umflați artificial cu stele și spălați cu fals eroism prin teatrele de operațiuni, și l-a pus cică să conducă România.

Generalul Ciucă este departe să fie unul dintre cei mai buni generali pe care îi are România și am putea spune că este tocmai invers. Este un militar carierist, care face multe poze, se bagă mult în față, dar la nivel de realizări pentru țară stă foarte prost… Pur și simplu sistemul s-a asigurat că va fi întotdeauna acolo trebuie este necesar pentru a se lăsa impresia că este o bună opțiune.

Acum generalul Ciucă se luptă cu virusul prin bisericele din România. Așa că a impus limite cu privire la desfășurarea evenimentelor bisericești în timpul sărbătorilor de sfârșit de an.

Nu a fost de ajuns că de Paște nu am avut voie în sfântul lăcaș al Domnului, acum ni se interzice și să participăm la slujba de Crăciun.

Dar zilele acestea am fost prin mol și ce să vezi: nu găseai un singur loc de parcare liber iar molul era mai mult decât plin. Se pare că generalul Ciucă consideră că este în regulă să te duci la mol, să stai alături de zeci de mii de români, dar nu este în regulă să stai alături de zeci de zeci de creștini…

Ce să mai, totul este clar la domnul general cu stele pe timp de pace: în Biserică virusul se ia, la mol nu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button