Știrile 60m.RO

Scandal la Ministerul Mediului. Fiica unui liberal ocupă un post fără pregătirea necesară

Natalia Savu, fiica unui primar liberal din județul Timiș, ocupă pe nedrept postul de șef serviciu Arii Protejate. Pentru a i se face loc în instituție, o altă angajată a fost detașată într-o agenție, motiv pentru care aceasta din urmă s-a adresat instanței de judecată.

Potrivit Adevărul, angajata susține că tânăra a recunoscut că nu are nicio legătură cu domeniul. Mai mult, întrebată ce ştie despre procedura de infrigement, România riscând să fie supuse unei astfel de proceduri din cauza problemelor de mediu, aceasta ar fi răspuns iritată: „Acum ce mă întrebaţi din astea?!”


„Rumoarea din direcţie şi discuţiile au existat şi pe fondul detaşării d-nei Natalia Savu pe funcţia de consilier asistent în cadrul Direcţiei Biodiversitate, detaşare care nu respectă condiţiile stipulate în Codul Administrativ, şi mai ales pe fondul numirii acesteia cu drept de semnătură temporară, ţinând cont de faptul că la data şedinţei mai sus amintite, aceasta nu deţinea vechimea necesară numirii în funcţia de Şef serviciu”, a mai arătat funcţionara.

Back to top button